haberkartali.net

Şenol Güneş, Burak Yılmaz ile özel olarak görüştü

06 Mart 2020 - 13:00
EURO 2020 öncesi Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda Cenk Tosun'un da sakatlanmasının ardından Burak Yılmaz'ın önemi bir kat daha arttı.

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, hem Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın hem de Burak Yılmaz‘la iletişime geçerek “Kendine çok dikkat et” mesajını verdi.

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’la birlikte çıkış yakalayan Burak Yılmaz’ın Milli Takım için önemi özellikle Cenk Tosun’un sakatlığı sonrası bir kat daha arttı. EURO 2020 öncesi bir oyuncuyu daha kaybetmek istemeyen Ay-Yıldızlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, meslektaşı Sergen Yalçın ve oyuncusu Burak Yılmaz’la temasa geçti.

Güneş, bu sezon çok sakatlık yaşayan ve son döneme kadar istikrar sağlamakta zorlanan 34 yaşındaki futbolcudan kendisine dikkat etmesini istedi. Toplam 19 resmi maçta 10 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Burak, sezon öncesi geçirdiği ameliyat ve sakatlıklar nedeniyle 12 maç kaçırmıştı.

Sergen Yalçın’ın 11’i hazır

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bugün Vodafone Park’ta oynayacakları Ankaragücü maçının 11’i belirledi. Gökhan Gönül’ün yokluğunda Lens’e sağ bekte görev verecek olan genç çalıştırıcı, onun önünde Tyler Boyd’a şans tanırken, hafif sakatlığı nedeniyle geçen hafta yedek kalan Boateng’i, Burak Yılmaz’ın arkasında sahaya sürecek.

Beşiktaş’ta Burak, Atiba, Caner, N’Koudou, Umut ve Boyd, sarı kart görmeleri halinde Galatasaray derbisinde cezalı olacak.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.