haberkartali.net

Sergen Yalçın, Boateng’in mevkisine karar verdi

04 Şubat 2020 - 9:01
Sergen Yalçın, fizik gücünü çok iyi bulduğu Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin-Prince Boateng 'i sağ kanatta kullanmayı planlıyor.

Ara transferin son gününde Beşiktaş‘a gelen Kevin-Prince Boateng için teknik direktör Sergen Yalçın’ın özel planları var.

Forvet ve 10 numara da oynayabilen 32 yaşındaki Ganalı futbolcunun fizik gücünden etkilenen Yalçın, kadroda revizyon yapmaya karar verdi.

Buna göre Boateng sağ kanatta görev yapacak.

Diaby’nin performansından ise memnun olmayan Yalçın’ın, N’Koudou ve Boateng’i Burak’a yakın oynatarak daha hücumcu bir takım kurmak istediği belirtildi.

Sınırları zorluyor

Öte yandan Beşiktaş’ın önceki günkü idmanında takımdan ayrı olarak çalışan Boateng’in, Gaziantep mücadelesinin kadrosunda yer alabilmek için yoğun çaba sarf ettiği ifade edildi.

Teknik direktör Sergen Yalçın’la bu konuda bir görüşme gerçekleştirip görev isteyen deneyimli ismin, Gaziantep karşılaşmasının kadrosunda yer alabilmek için bütün sınırlarını zorlayacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.