haberkartali.net

Sergen Yalçın geliyor

25 Ocak 2020 - 9:28
Yeni Malatyaspor’la macerasının sona ermesinin ardından, camianın isteğiyle Sergen Yalçın'a teklif götüren Beşiktaş olumlu yanıt aldı.

Beşiktaş‘ın, dün akşam saatlerinde Abdullah Avcı’yla yollarını resmen ayırmasının ardından gözler, tecrübeli çalıştırıcının yerine gelecek isme çevrilmişti.

Camianın yoğun tepkisi sonrasında Avcı’yı gönderen Başkan Ahmet Nur Çebi’nin yine Beşiktaş taraftarının uzun yıllardır takımın başında görmek istediği Sergen Yalçın’la anlaşma sağladığı öğrenildi.

En son Yeni Malatyaspor’da görev yapan ve devre arasında kulübüyle yollarının ayrılması sebebiyle boşta bulunan 47 yaşındaki çalıştırıcının, en kısa süre içerisinde resmen duyurulması bekleniyor.

Fedakarlık yapacak

Kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle fedakarlık yaparak takımın başına geçmesi beklenen Sergen Yalçın, daha önce yaptığı açıklamalarda bir gün Beşiktaş’ın başına geçeceğini söylemişti.

Futbolculuk kariyerinde efsane olduğu Siyah-Beyazlı takımla en son 15 Aralık’ta karşı karşıya gelen Yalçın, Yeni Malatyaspor’un başında Kara Kartal’ı 2-0 yenmişti. Maç öncesi ve sonrası Vodafone Park’taki tribünler, genç antrenöre büyük ilgi göstermişti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.