haberkartali.net

Sergen Yalçın, gençlere güven aşıladı

08 Temmuz 2020 - 11:22
Sergen Yalçın, 3-1 sona eren maçın ardından Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz’la özel olarak görüştü ve onlara güvenini dile getirdi.

Süper Lig’de 30. hafta mücadelesinde önceki akşam Kayserispor’a 3-1’lik skorla kaybeden Beşiktaş’ta, genç futbolcuların performansları tartışma konusu olmuştu. Oyunun 51. dakikasında Hasan Hüseyin Acar’in attığı gol öncesinde topu Beşiktaş ceza sahası önünde kaptıran 19 yaşındaki sol bek Rıdvan Yılmaz ile oyunun 83. dakikasında yine aynı Kayserili futbolcunun serbest vuruştan kalesine gönderdiği topu tutamayan Ersin Destanoğlu, ilk kez eleştirilerin hedefi olmuştu.

Karşılaşmanın ardından konuyla ilgili olarak, “Genç oyuncularımızın yaptığı hatalar var ama hata yapa yapa futbolcu olmayı öğrenecekler. Hata yapabilirler” açıklamasında bulunan teknik direktör Sergen Yalçın’ın, soyunma odasında iki oyuncuya moral verdiği bildirildi.

Gençler söz verdi

Genç teknik adamın, kendisi gibi alt yapıdan yetişen futbolcuya olan güvenlerinin tam olduğunu belirtip, “Sizinle ilgili olarak gelecek için önemli planlarımız var. Şimdi bu karşılaşmayı hemen geride bırakın. Önümüzde 4 kritik maç daha var. Size güveniyorum” dediği öğrenildi. Hocalarından gelen bu sözlerin ardından iki futbolcunun da kalan maçlarda daha çok çalışarak hata yapmayacaklarının sözünü verdiği belirtildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.