haberkartali.net

Sergen Yalçın, hedefi belirledi

08 Haziran 2020 - 9:33
Beşiktaş, kalan 8 maçı da kazanarak yarışı sonuna kadar zorlamak istiyor, Sergen Yalçın, konuşmaları ile oyuncuları motive ediyor.

Süper Lig’de 3. perde için geri sayım sürerken, 44 puanla zirvenin 9 puan gerisinde olan Beşiktaş hâlâ şampiyonluk umudu taşıyor. Kevin-Prince Boateng ve Adem Ljajic’in bu yönde yaptığı açıklamaların ardında ise teknik direktör Sergen Yalçın‘ın büyük etkisi olduğu belirtildi.

Ben hepinize inanıyorum

Yalçın’ın oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, “8’de 8 yapmanızı istiyorum! Bundan başka düşüncem yok, sizin de olmasın. Tüm maçları kazanıp nerede bitireceğimizi göreceğiz. Ortada 24 puan var hepsini alacağız, şampiyonluk için şansımızı zorlayacağız” dediği belirtildi.

Nkoudou’da sorun yok

Cuma günü sakatlık yaşayan N’Koudou iki gün dinlendirildi. Ön uyluğunda küçük bir ödem bulunan 24 yaşındaki Fransız futbolcu, bugünkü antrenmanda denenecek ve son durumu görülecek. Başarılı oyuncunun Antalya maçına yetişmesi bekleniyor.

Gençler riske edilmeyecek

Sergen Yalçın, Antalyaspor sınavında kalede Utku, savunmanın solunda Rıdvan Yılmaz’ı sahaya sürmeyi planlıyor. Ancak Yalçın’ın, genç oyuncuları zorlu mücadelelerde özgüvenlerini kırmamak adına, doğru zamanlamayla takıma adapte etmeyi düşündüğü de belirtildi.

Yanko’ya geçersiz not

Beşiktaş’ta gelecek sezon için düşünülen ilk transfer hamlelerinden biri kaleci. Ancak siyah-beyazlılar Utku ve Ersin’den çok daha iyisini bulmadan transfer yapmayacak. Son olarak Hapoel Tel Aviv’in kalecisi Arik Yanko’nun ismi gündeme geldiyse de İsrailli file bekçisi yeterli bulunmadı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.