haberkartali.net

Beşiktaş yeni hocasıyla Rize deplasmanında

01 Şubat 2020 - 14:02
Beşiktaş, bugün Sergen Yalçın yönetimindeki ilk maçına Rize deplasmanında çıkacak. Son 6 maçta 2 kez yüzü gülen Beşiktaş galibiyet peşinde.

Beşiktaş, bugün saat 17:00’de Sergen Yalçın yönetiminde ilk maçına çıkacak. Ligde son 6 maçının 2’sini kazanabilen kara kartal, Rize deplasmanında yeni hocasıyla mutlak galibiyet istiyor.

Oynadığı son 6 karşılaşmanın 4’ünü mağlup tamamlayan siyah beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki son 3 maçından da mağlubiyetle ayrılmıştı.

9 maçta 20 gol

Beşiktaş, oynadığı son 9 karşılaşmada 20 gol yedi. Siyah beyazlı ekip en son Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı Anagold 24 Erzincanspor’u 3-0 yendiği maçta kalesinde gol görmemişti.

Oynadığı deplasmanlardan da galibiyet çıkartmakta zorlanan Beşiktaş, 9 dış saha maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, 5 maçta da mağlup oldu.

Lens, Necip ve Dorukhan yok

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Jeremain Lens ve Dorukhan Toköz ayrıca sarı kart cezalısı olan Necip Uysal kadroda yer almazken, cezası biten Mohamed Elneny kadroda olacak.

Ek olarak Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, Umut Nayir, Gökhan Gönül ve Atiba Hutchinson da kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Vodafone Park’ta oynanacak olan Gaziantep FK karşılaşmasında oynayamayacaklar.

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.