haberkartali.net

Sergen Yalçın radikal kararlar alacak

15 Haziran 2020 - 13:35
Antalyaspor maçı sonrası gençlerin yıldızı parlarken bazı isimlerin gelecek haftalardaki forma şansı önemli ölçüde azaldı.

Aranın ardından evinde ağırladığı Antalyaspor’a 2-1’le boyun eğen Beşiktaş’ta hem üzücü hem de sevindirici gelişmeler yaşanıyor.

Sergen Yalçın‘ın 11’de şans verdiği kaleci Ersin ve sol bek Rıdvan Yılmaz geleceğe ışık saçtı. Yenilen 2 golde yapacak bir şeyi olmayan Ersin, bazı kurtarışları ve kendinden emin tavrıyla tam not aldı. Rıdvan ise maçın her bölümünde pozisyonlara girdi. 19 yaşındaki sol bekin birkaç güzel pası golle sonuçlanmadı.

Neşteri vuracak

Yenilginin doğurduğu kötü sonuçlar ise düşündürüyor. Diaby, Boyd ve Güven’e şans veren Yalçın, bu üçlüden hiç verim alamadı. İkinci devrede oyuna soktuğu Lens ile Ljajic skora katkı yapsa da puan veya puanlar için yeterli olmadı. Yalçın’ın maça başladığı 11 eleştirildi. 9. yenilgi alan siyah-beyazlılar, eski futbolcularının çalıştırdığı takımlara 5 kez kaybetti. Yalçın’ın kalan 7 haftada kadroya neşteri vuracağı, Boyd, Diaby ve Güven‘in forma süresini azaltacağı öğrenildi.

Yeni isimler yolda

Ersin ve Rıdvan’ın Süper Lig seviyesindeki performansı teknik heyeti cesaretlendirdi. Ruiz’in ağır kalması ve Vida’nın çok sayıda pas hatası yapması nedeniyle Yalçın, genç stoperlerden Erdoğan Kaya’ya ‘hazır ol’ emri verdi. Sağ bek dahil savunmanın birçok yerinde görev yapabilen Erdoğan, önümüzdeki günlerden itibaren A Takım’a iyice monte edilmeye çalışılacak.

Kerem Kalafat, Kartal Kayra Yılmaz ve Oğuzhan Akgün’ün de performansları yakından mercek altına alınacak.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.