haberkartali.net

Sergen Yalçın, yönetime kaleci mesajı verdi

14 Mayıs 2020 - 12:28
Utku Yuvakuran ve Ersin Destanoğlu'na şans vermek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yönetime “Acele etmeyin” mesajı yolladı.

Beşiktaş yönetiminin kale için Volkan Babacan ve Sinan Bolat‘la görüştüğü ileri sürülürken teknik direktör Sergen Yalçın, duruma el attı. Yalçın’ın yöneticilere, “Utku ve Ersin’i görmek istiyorum. Kalan 8 haftada onları değerlendireceğim ve performanslarına göre karar vereceğim. Çocuklar bir şansı hak ediyor. Eğer biriyle anlaşırsak, olumsuz etkilenirler. Şimdilik kaleci transferini beklemeye alalım” dediği öğrenildi. Siyah-beyazlılarda ligin oynanması halinde kalenin ilk adayı genç file bekçisi Ersin Destanoğlu.

Ersin göze girmişti

19 yaşındaki genç eldiven, sadece Panathinaikos ile hazırlık maçında A Takım’ın kalesini korumuş, 2-2 biten maçta yaptığı kritik kurtarışla dikkat çekmişti. 22 yaşındaki Utku Yuvakuran ise 4 resmi maçta forma giyerken kalesinde 9 gol görmüştü.

Hazırlıklar yarın yeniden başlıyor

Beşiktaş’ta iki isimde Kovid-19 testi pozitif çıkmış ve takımda tedirginliğe neden olmuştu. Bunun üzerine dün futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ve personel yeniden testten geçirildi. Sonuçların bu akşam açıklanacağı, başka bir pozitif vakaya rastlanmaması halinde siyah-beyazlıların hazırlıklarına yarından itibaren start vereceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.