haberkartali.net

Sergen Yalçın’ın iç saha performansı

07 Şubat 2020 - 14:45
Sergen Yalçın, Vodafone Park'ta Gaziantep FK ile oynanacak karşılaşmada Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak ilk maçına çıkacak.

Beşiktaş‘ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, taraftarına kavuşuyor.

Siyah-beyazlılarda geçtiğimiz günlerde göreve gelen ve ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor’u mağlup etmeyi başaran Yalçın, Beşiktaş’ın Vodafone Park‘ta Gaziantep FK’yi ağırlayacağı karşılaşmayla birlikte alt yapısından yetişip uzun yıllar hizmet verdiği kulübünde teknik direktör olarak taraftarın karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş’ın zirvedeki iddiasını sürdürebilmesi adına maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

67 maçta 29 galibiyet

Sergen Yalçın, 2013 yılında Gaziantepspor’la başlayan teknik direktörlük kariyerini Süper Lig’in birçok kulübünde çalışarak sürdürdü.

Tecrübeli çalıştırıcı, teknik direktörlük kariyerinde evinde oynadığı 67 karşılaşmanın 29’undan galibiyetle ayrılırken 16 kez ise mağlup olmaktan kurtulamadı.

Başarılı teknik adam, Vodafone Park’ta siyah-beyazlıların teknik direktörü olarak çıkacağı ilk karşılaşmada taraftarının yüzünü güldürmek istiyor. Zorlu karşılaşma yarın saat 17.00’de başlayacak.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.