haberkartali.net

Sergen Yalçın’ın transfer sepeti

21 Temmuz 2020 - 11:43
Sergen Yalçın, yeni sezona yeni bir takımla girmeyi hedefliyor. Başkan Çebi’ye şampiyonluk için güçlü bir kadronun kurulması gerektiğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, hemen hemen her mevkiye takviye istedi.

Fenerbahçe’yi 2-0 yenerek son haftaya 3.’lük ve Avrupa umutlarını taze tutarak giren Beşiktaş‘ta teknik direktör Sergen Yalçın gelecek sezonun hazırlıklarına da başladı. Derbi sonrası “Başkanla ve yönetimle yaptığımız toplantıda nasıl bir takım kurulmasıyla ilgili çok net bilgiler verdik. 10 yeni oyuncunun mutlaka aramıza katılması gerekiyor” diyen genç hocanın Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede istekleri şu şekilde oldu:

KALECİ:

19 yaşındaki Ersin Destanoğlu’nun forma rekabetine gireceği ciddi bir takviye istendi. Başkan’ın gönlü yerli kaleciden yana.

SOL VE SAĞ BEK:

Sözleşmeleri biten Caner ve Gökhan ile gelecek hafta masaya oturulacak. İki oyuncu kalsa dahi bu mevkilere birer takviye yapılacak. Sol bek için N’Sakala ile anlaşma sağlandı. Sağ bekte Douglas ile yolları ayıracak olan yönetimin, Altınordu’dan Kerim Alıcı ısrarı devam ediyor.

STOPER:

Victor Ruiz’in ani ayrılığı planları değiştirdi. Roco’yu göndermeyi, Mirin’i ise satmayı ya da yine kiralık göndermeyi düşünen siyah-beyazlılarda Vida için de teklif bekleniyor. Bu mevkiye iki transfer düşünülüyor. Alanyaspor’dan Welinton ve Southampton ile sözleşmesi sona eren Maya Yoshida için görüşmeler devam ediyor. İsveç ve Hollanda’da da arayışlar var.

ÖN LİBERO:

Sergen Yalçın’ın prensi olan Mohamed Elneny gelecek hafta son maçına çıkacak ve takımdan ayrılacak. Hoca onun yerine benzer özelliklere sahip güçlü bir ön libero istiyor. Sivasspor’da başarılı bir sezon geçiren Fatih Aksoy takıma dönecek. 37’lik Atiba ile yeniden sözleşme imzalanacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.