haberkartali.net

Talisca, Torunoğulları’nı aradı

10 Nisan 2020 - 11:35
Kariyerini Guangzhou Evergrande'de sürdüren Anderson Talisca, Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları'nı aradı.

Siyah-Beyazlı yönetimde kısa sürede ismini unutulmazlar arasına yazdıran Sambacı için harekete geçti. Çin’de yıllık 8 milyon avro kazanan Talisca için sponsor aramaya başlayan Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, şartların oluşması durumunda yıldız oyuncuyu yeniden kiralamayı planlıyor.

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş‘ta forma giyen ve ortaya koyduğu performansla Siyah- Beyazlılar’ın yakaladığı başarılarda büyük pay sahibi olan Anderson Talisca, Siyah- Beyazlılar ile temasa geçti.

Çin’de ortaya çıkan ve daha sonra tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Çin’e dönmek istemeyen Brezilyalı yıldız, Futboldan ve Transferden Sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları‘nı aradı.

Şu anda Çin ekibi Guanhzhou Evergrande’de forma giyen Sambacı, Kara Kartal’a dönmek istediğini bildirirken, maddi açıdan da ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.