haberkartali.net

“Tek liste yapılmasına karşıyım”

15 Ekim 2019 - 10:05
Beşiktaş’ın Eski Yöneticilerinden Engin Baltacı, Beşiktaş'ın seçim gündemine ilişkin Radyospor'da değerlendirmelerde bulundu.

Engin Baltacı’nın açıklamaları şu şekilde: “Beşiktaş’ın seçim sürecinde 4 başkan adayının çıkması çok güzel bir şey. Beşiktaş’ın canlılığını ve camianın ne kadar demokratik bir ortam olduğunu ortaya koyması açısından umut verici, gururlandırıcı bir durum diyebilirim. Tüm başkan adaylarına hem teşekkür ediyorum hem de başarılar diliyorum.”

“Çebi güvenilir bir isim”

“Sayın Ahmet Nur Çebi’yi tanıyorum. Bir kongrede iki rakip listede yer almıştık. Kongre koridorlarında Çebi’nin koluna girerek dolaştık. Kendi yönetimimizdeki arkadaşlara, ‘Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş’a hizmet edeceğini bilseydim kendi yerimi önerirdim’ demiştim. Kriz yönetiminde yetenekli, finansman bilgisi yüksek, yeteneğini de Beşiktaş’a geldiklerinde başarısını kanıtlamış olan iyi bir Beşiktaşlı. Güvenilir bir isimdir Ahmet Nur Çebi.”

“Adalı özelliklerini devam ettiriyor”

“Sayın Serdal Adalı ile beraber yönetimde çalıştık. Dürüst ve güvenilir bir arkadaşımız. 2012 yılından sonra yönetimden ayrıldıktan sonra işlerimiz gereği çok temasımız olmadı. Ancak, tanıdığım özelliklerini devam ettiren biri.”

“İsmail Ünal iyi Beşiktaşlıdır”

İsmail Ünal Bey de iyi bir Beşiktaşlı. Eminim ki o da Beşiktaş’ın sorunlarıyla uğraşmak isteyecektir. Sayın Hürser Tekinoktay’ın da Beşiktaş’a katkı vermek için uğraştığını görüyorum. 4 adayın olması güzel ve zenginlik oluşturuyor.”

“Tek listeye karşıyım”

“Beşiktaş’a tek liste yapılması görüşüne pek katılmıyorum. Yarışın olduğu yerde zenginlikler vardır. Ben yarışın olmasını doğru ve iyi buluyorum.”

“Kim yeterli deneyime sahip”

“Kamuoyunda bir krizden bahsediliyor. Bir hukuk insanı olarak çok dikkatli konuşmaya gayret ediyorum. Borç derneğe aitse daha rahat konuşulabilir. Ama Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş’de ise dikkatli konuşmak gerekir. Sorun dernekte ve mali kriz varsa bu mali krizi kim yönetebilir? Kim yeterli bilgi ve deneyime sahip. Buna bakmak gerekiyor. Sorunu ortaya koyup bu sorunu çözmeye en yatkın kim olabilir diye baktığınızda oy verilecek aday bellidir. Geçmişe takılmak yerine önümüzdeki bu durumu kim çözebilir ona bakmak gerek. Kim daha iyi transfer yapabilir değil, kim Beşiktaş’ı aydınlık günlere çıkarabilir? Buna bakmak gerekiyor. Adayların tümünün söyledikleri aynı şey.”

Haber Kaynağı: Radyospor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.