haberkartali.net

Transfer defteri kapandı!

15 Ocak 2020 - 9:22
Abdullah Avcı, Çebi’yle yaptığı toplantıda mevcut kadroyu daha geliştirebileceğini belirtip şampiyonluk yarışında olacaklarını ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı takım harcama limitlerinin ardından 2 milyon TL’lik kredisi kalan Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Teknik Direktör Abdullah Avcı bir araya geldi.

Avcı, mevcut kadroyu geliştirebileceğini belirtip şampiyonluk yarışı için yeterli olduğunu dile getirdi. Puan silme cezası gibi cezalarla karşı karşıya kalmak istemeyen Çebi, Avcı’nın bu tavrından memnun kaldı ve takıma da güvendiğini belirtti.

Kartal’ın hocası, devre arası kampının iyi geçtiğini belirtip bazı zayıf yönleri de geliştireceklerini ifade etti. Deneyimli teknik adam, Vodafone Park’ta lider Sivasspor’a karşı alınacak galibiyetle beraber yarışa yeniden ortak olacaklarını sözlerine ekledi.

Maddi ve manevi olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten Çebi, ödemeler konusunda zorlansa da futbolcuların maaşlarını çok geciktirmemeye çalıştıklarını Avcı’ya aktardı.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.