haberkartali.net

Ümraniyespor, Kartal Kayra Yılmaz’ın peşinde

22 Ağustos 2022 - 21:18
Beşiktaş'tan, Kartal Kayra Yılmaz'ı kiralayan İstanbul ekibi yine 21 yaşındaki oyuncuyu kadroya katmak için düğmeye bastı.

2020-21 sezonunun ikinci devresi ve geçen sezon TFF 1.Lig’de Ümraniyespor forması giyen Kartal Kayra Yılmaz için İstanbul ekibi yine devreye girdi. Bu sezon Süper Lig ‘de mücadele eden ve kalıcı olmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar, 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için Beşiktaş ‘ın kapısını çaldı.

3 maçta da oynadı

Son bir buçuk sezondur Ümraniye’de top koşturan genç oyuncuyu yine kiralamak istediğini belirten Ümraniye cephesine Beşiktaş yönetimi olumlu yanıt verdi fakat son karar teknik direktör Valerien Ismael’e bırakıldı. Bu sezon Siyah-Beyazlılar’da 3 Süper Lig maçında da görev yapan Kartal’ın, Ismael’ın vereceği rapor doğrultusunda transferi şekillenecek.

Josef’in boşluğunu doldurdu

Genç oyuncu özellikle Josef de Souza’nın sakatlığı sonrasında şans bulmaya başlamış ve görev yaptığı 3 maçta 1 asistle dikkat çekti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.