haberkartali.net

Umut: “Bu coşkuyu diğer maçlara da taşımamız lazım”

27 Ekim 2019 - 21:39
Beşiktaş'ın 26 yaşındaki forveti Umut Nayir, maç sonrasında yaptığı açıklamada galibiyet golünü attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Galibiyet golünü atmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Umut Nayir, “Benim için özel bir akşam. Hafta içi de Vodafone Park’ta ilk golümü atmıştım. Ligde ilk 11 maçım ve ilk derbim. Derbide gol atmak da nasip oldu, elbette çok mutluyum. Daha önceki iki golümde galibiyet sevinci yaşayamamıştım. Şimdi galibiyeti getiren golü attığım için daha fazla mutluyum. ” ifadelerini kullandı.

“Derbiyi kazandık diye kimse bize kupayı vermeyecek”

Bu maçla kalmamaları gerektiğini vurgulayan 26 yaşındaki forvet, “Derbi galibiyetleri büyük camialar için önemlidir, ayağa kalkmak için önemli bir basamak olabilir. Bunu kullanıp önümüzdeki maçlarda bunun coşkusuyla mücadele etmemiz lazım. Zor günümüzde bile taraftarımızın coşkusu bizim için büyük bir itici güçtü. Aynı zamanda onlar için de mücadele ettik. Zirve yarışında olduğumuzu bu maçta gösterdik, derbiyi kazandık diye kimse bize kupayı vermeyecek. Aynı coşkuyu diğer maçlarda da sürdürmemiz lazım.” dedi.

Attığı golde Caner Erkin ile olan iletişimine değinen Nayir, “Maçın içinde birkaç pozisyonda Caner Ağabey orta yaparken arka direğe hareketlenmiştim, ‘Öne gel öne doğru açacağım ortaları’ dedi bana. Onu dinledim, bu sefer öne doğru koşu yaptım ve gol oldu. Hemen sonra da ona koştum, güzel bir gol oldu.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.