haberkartali.net

“Valerien Ismael ile konuştuk, hak verdi”

24 Ağustos 2022 - 10:26
Cenk Tosun, Süper Lig'in üçüncü haftasında Vodafone Park'ta oynanan Fatih Karagümrük karşılaşmasında yaşananları anlattı.

Karagümrük maçı sonrası direkt soyunma odasına giden Beşiktaş‘ın yıldız golcüsü Cenk Tosun, “Maçın son 30 saniyesinde oyuna girdiğim için değil, daha önce girip katkı sağlamak istememden, hırsımdan dolayı yaptığım hareket yanlış anlaşıldı. Şanssızlığıma sinirlendim. Tepkim asla ne teknik adam ne de başkasına. Tek menfaatimiz Beşiktaş. Beşiktaş’ın zaferleri her şeyden üstündür.” dedi.

Beşiktaş’ta Karagümrük maçının son 30 saniyesinde oyuna alınan Cenk Tosun karşılaşma sonunda yaşananların yanlış anlaşılmasından rahatsız. Önceki gün Zorlu Center’da Cantinery Cafe’de karşılaştığımız tecrübeli golcü hakkında yapılan yorumlar için tepkiliydi. Gerek medyada gerekse sosyal medyada maç sonrasında direkt soyunma odasına gitmesiyle ilgili olarak söylenenlerin doğru olmadığının altını çizen Cenk, Hürriyet’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

KAVGAM OLMADI ASLA DA OLMAZ

“Sezon başında teknik direktörümüz Valerien Ismael ve ekibi ile çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sezona çok iddialı hazırlandım. Benim için 30 saniye de 90 dakika da oyunda kalmak kadar takımın başarısı önemlidir. Özellikle Beşiktaş formasını giymek şereftir. Futbol yaşamım boyunca teknik adam ve futbolcu arkadaşlarımla en ufak bir kibir, gurur, kavgamız olmamıştır. Kesinlikle de olmaz.

HERKES OYNAMAK İÇİN YANIP TUTUŞUYOR

Karagümrük maçının son 30 saniyesinde oyuna girdiğim için değil, daha önce girip takıma katkı sağlamak istememden hırsımdan dolayı yaptığı hareket yanlış anlaşıldı. Önemli olan takımın başarısı. Ben sadece şanssızlığıma sinirlendim. Tepkim asla ne teknik adama ne de başkasına. Bu hırs inanıyorum ki Beşiktaş’a şampiyonluk getirecek. Çünkü tüm oyuncular oynama hırsı ile yanıp tutuşuyorlar. Beşiktaş menfaatleri her şeyin üstünde.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.