haberkartali.net

Wout Weghorst’ta işlerin uzama nedeni belli oldu

04 Temmuz 2022 - 10:20
Golcü arayışlarını sürdüren ve bu bölgeyi ilk olarak Cenk Tosun ile güçlendiren Beşiktaş, Wout Weghorst transferi için geri sayıma geçti.

Beşiktaş‘ın günlerdir transferini noktalamayı beklediği Wout Weghorst konusunda işin uzamasının tek sebebi Burnley.

İngiliz ekibi, Beşiktaş’ın satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği Hollandalı golcüyü bir haftadır bonservisiyle satmak için çalışmalar yürütüyordu.

Burnley’nin ABD’li sahipleri, ocak ayında 14 milyon Euro’ya aldıkları 29 yaşındaki oyuncuyu, MLS takımlarına önerdi. Ancak Burnley istediği amaca ulaşamadı.

En önemli sebebi ise Weghorst’un bu konuda net bir tavır ortaya koyarak, “Beşiktaş ile anlaştım, başka seçenek düşünmüyorum” sözleri oldu.

Siyah-beyazlılar oyuncunun bu tavrından memnun kalırken, Burnley’nin kiralama evrakını bugün kendilerine iletmesini bekliyor.

Tecrübeli golcü yarın başlayacak Avusturya kampına yetiştirilmeye çalışılacak. Yönetim artık transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.