haberkartali.net

Yalçın: “Beşiktaş’a hayır deme lüksüm yoktu”

10 Mart 2020 - 22:18
Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, beIN SPORTS'ta kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Beşiktaş‘ın teknik direktörü Sergen Yalçın, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İmza töreninde duygusal anlar yaşadığını vurgulayan Yalçın, “İmza töreninde şaşırdım hem duygulandırdı, hem de sorumluluğumuzun ne kadar çok olduğunu hissettirdi. İmza töreninden sonra ‘eyvah, nereye geldik biz’ dedim. Bana nereye geldiğimi hatırlattı.” ifadelerini kullandı.

“Taraftarın vaktini almak istiyorsam bir şey sunmalıyım”

Taraftarı tribünlere çekebilmenin önemine değinen Yalçın, “Biz taraftarın maç hangi gün diye bakacağı, maça gidelim diyeceği bir takım yaratmak istiyoruz. Benim maçıma 7-8 bin kişi geliyorsa ben bir şey sunamıyorum demektir. Stadyum doluyorsa işimi iyi yapıyorum demektir. Ben taraftarın vaktini almak istiyorsam bir şey sunmalıyım.” ifadelerini kullandı.

Bütçe konusuna yapılanmaya gidileceğini açıklayan Yalçın, “Şu anda 52 milyon avro bütçemiz var, önümüzdeki sene 35 milyon avroya düşürmek zorundayız bu durum bizi çok zorlayacak.” dedi.

“Kimseyi örnek almıyorum”

Beşiktaş’a teknik direktör olarak geldiği süreçte yaşananları anlatan Yalçın, “Benim Beşiktaş’a hayır deme, maddiyat konuşma lüksüm yoktu. Her ne şartta olursa olsun başarılı olmak zorundayız.” dedi.

Teknik direktörlük anlayışı hakkında açıklamalarda bulunan Yalçın, “Kimseyi örnek almıyorum. Elimizdeki oyuncu grubuna göre en uygun taktiği belirlememiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Boateng‘in gelecek sezonki durumuna değinen Yalçın, “Herkes de gidebilir, herkes de kalabilir. Her şeyi değerlendirerek önümüzdeki sezona gireceğiz. Boateng’in performansından memnunum ancak gelecek sezon için şu an bir şey söylemem doğru olmaz.” dedi.

Dorukhan Toköz‘ün sakatlığı hakkında açıklamalarda bulunan Yalçın, “Dorukhan, 1-2 hafta içinde antrenmanlara başlayabilir ama ben ona acele etmemesini söyledim. Ona, önümüzdeki sezona hazırlanmasını söyledim. Acele etmemesi gerekiyor.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.