haberkartali.net

Yalçın istediği isimleri yönetime iletti

24 Temmuz 2020 - 10:26
Beşiktaş'ta ayrılan ya da ayrılmak üzere olan isimlerin boşluğu, Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda Alanyaspor'un yıldızlarıyla dolacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın‘ın yeni sezonda şampiyonluk yarışına girmek için 8-10 transfer istemesi üzerine siyah-beyazlılarda hareketlilik başladı. Kadro planlaması üzerine çalışan Beşiktaş, kurtuluşu Alanyaspor’da buldu. Geçen sezon Sergen Yalçın, bu yıl da Erol Bulut yönetiminde istikrarlı şekilde adından söz ettiren Alanya’nın önemli futbolcuları, Kartal’ın gündeminde. Yalçın da eski öğrencileri için yönetime olumlu rapor verdi ve “Takıma güç katar” ifadesini kullandı.

Gidenlerin yeri dolacak

Söz konusu futbolcular, Premier Lig kariyerli. Alanya’da 42 gol atan Papiss Cisse, başarılı sol bek Fabrice N’Sakala ve kariyerinin başında Brezilya U-20 Takımı’nda forma giyen Welinton. Sözleşmesi sezon sonu bitecek isimlerden Cisse, Lille’in istediği Burak Yılmaz’ın, N’Sakala ise Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gündemindeki Caner Erkin’in yerine düşünülüyor.

Alanya ile kontratı devam eden Welinton ise sözleşmesini fesheden Victor Ruiz’in yerine siyah-beyazlıların gündeminde.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.