haberkartali.net

Yalçın: “Oyuncu kalitesine güveniyorum”

30 Ocak 2020 - 12:09
Dün tesislerde Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ ile buluşan Sergen Yalçın, elindeki oyuncu grubunun kalitesine güvendiğini söyledi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları ve Asbaşkan Emre Kocadağ ile görüşme yapan çiçeği burnunda teknik adam kadroyla ilgili olarak, “Oyuncu grubunun kalitesine güveniyorum. Bu takımın en büyük eksiği öz güven ve motivasyon kaybı. Ekonomik koşullarımızın farkındayım, transfer yapmamız şart değil, bu takım bana yeter” dedi. Yöneticiler ise imkânların oluşması halinde forvet transferi yapabileceklerini iletti.

Sergen Yalçın, idman öncesi futbolcularla da saha ortasında toplantı yaptı.

Genç hocanın talebelerine, “Ben bu kulübün içinde yetiştim. Şimdi Beşiktaş’a teknik direktör olarak hizmet edeceğim. Hepinize güvenim sonsuz. Bulunduğumuz durumdan birlikte ayağa kalkarak çıkacağız. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeli” dediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.