haberkartali.net

Yalçın: “Seyir zevki olmadı”

15 Mart 2020 - 21:40
Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'la oynadığı 0-0'lık skorla sonuçlanan derbi sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın teknik direktörü Sergen Yalçın, 0-0’lık sonuçlanan derbi sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Skordan memnun olmadığını dile getiren Yalçın, “İki tarafı da memnun etmeyecek bir sonuç. Kazanmak istiyorduk. Taktik anlamda yaptığımız bazı şeyler vardı. Dengeli bir maç oldu” ifadelerini kullandı.

“Koranavirüs hakkında toplantılar yapıldı”

Koranavirüs hakkında oyucularla toplantılar yapıldığını vurgulayan Yalçın, “Bizim oyunculaımızla perşembe günü bir toplantı oldu koronavirüs hakkında. Futbolcularımız ister istemez çekiniyor bu çok doğal. Türkiye dünyanın en güvenli ortamlarından biri şu anda. Doktorumuz da bunu onlara anlatmaya çalıştı.” dedi.

Derbinin seyir zevki olmadığını belirten Yalçın: “Bu salgın onları da bizi de etkiledi. Dengeli bir maç oldu. Seyir zevki olmadı ama bu sessiz ortamda çok da hareketli bir maç olacağını düşünmüyorduk. Mutlu değilim ama mutsuz da değilim.” ifaldeleriyle sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.