haberkartali.net

Yalçın: “Tesadüfen kazanmıyoruz”

29 Şubat 2020 - 10:25
Süper Lig'in 24. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor’a karşı deplasmanda alınan galibiyetin ardından maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Oyuna hükmettiklerine değinen Yalçın, “Oyuncuları tebrik ederim, iyi mücadele ettiler. Güçlü bir oyunumuz var, bu bizi mutlu ediyor. Bütün maçlarda oyunun kontrolü bizde. Geriye düştük, Alanyaspor gibi bir deplasmanda maçı çevirmek kolay değil. Gücümüzle çevirdik, oyuncularım karakterli duruş sergiledi.” ifadelerini kullandı.

“Kaybetseydik eleştirilirdik”

Tyler Boyd‘u 10 numara bölgesinde oynatma sebebini açıklayan Yalçın, “Son hamleyi yapmakta sıkıntı yaşıyoruz. Boateng‘in sakatlığı var, o yüzden oynatmadık. Adem Ljajic de hastalığı nedeniyle çok fazla idman kaçırdı. Tyler Boyd’u tercih ettim çünkü atletik bir oyuncu ancak bugün kaybetseydik eleştirilirdik. Oyuncular verdiğimiz görevleri uygularsa, oynadıkları bölge problem olmaz. Savunmada bugün çok fazla hata yaptığımızı düşünmüyorum. Oynayarak ve hak ederek maç kazanıyoruz. Tesadüf kazanmıyoruz. Oyuncularımız çok istekli, camianın istediği gibi oynuyoruz.” dedi.

“Takımın yukarıya çıktığını görmek mutlu ediyor”

Takımdan herkesin çok üzüntülü olduğunu ifade eden Yalçın, “Ülkemiz bunun altından da kalkmasını bilecek güçtedir.” ifadesini kullandı.

Maçı değerlendiren Yalçın, şöyle konuştu: “Kazanmak çok güzel. Bu zor şartlarda üç puan almak çok sevindiriciydi. Alanya zor bir deplasman. Oyuncularımızın her gün biraz daha üstüne koyduğunu daha iyi görebiliyoruz. Takımımızın yavaş yavaş yukarıya çıktığını görmek bizi mutlu ediyor.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.