haberkartali.net

Yalçın: “Verim alamadıklarımız gidecek”

26 Şubat 2020 - 12:01
Beşiktaş’ta, yeni sezonun planlaması başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın, yönetimle yaptığı görüşmede, "mücadele eden kalacak" dedi.

Beşiktaş’ta son dakika golüyle 3 puanın kaçtığı Trabzonspor maçının tek tesellisi ortaya konulan futbol oldu. Teknik direktör Sergen Yalçın, yeni sezona dair kadro üzerinde bazı planları olduğunu bunu da kalan haftalarda değerlendireceklerini söyledi. 47 yaşındaki teknik adam “Kafamızda gelecek sezonla ilgili bazı planlar var. Ligin bitimine 11 haftalık süreç var, biraz daha bekleyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Yalçın, önümüzdeki sezon takımda kalmak isteyen oyuncuların gerekli özveriyi göstermesini ve kalan haftalarda iyi performans sergilemelerini istiyor. Bu konuda da yönetim kuruluyla görüşen Sergen Yalçın, “Kafamda bazı planlar var. İyi mücadele eden, iyi tavır gösteren, takıma uyumlu isimler bizimle devam edecek. Ancak verim alamadığımız oyuncularla yola devam etmenin bir anlamı yok” şeklinde konuştu.

Bitirici kanat istiyor

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde 4 maça çıkan Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarında 7 gol attı. Siyah-beyazlılar bu maçlarda sayısız pozisyona girmesine rağmen gol sayısını artıramadı. Bu da teknik heyeti, önümüzdeki günler için yeni arayışlara itti. Beşiktaş yönetimiyle görüşen Sergen Yalçın’ın yeni sezonda takviye olarak bir forvet oyuncusu ve 2 de kanat oyuncusu istediği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Yeni Şafak

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.