haberkartali.net

Yeni 10 numara Carrascal olacak

03 Mayıs 2020 - 12:21
Sırp yıldız Adem Ljajic ile yollarını ayırma planları yapan Beşiktaş, River Plate'in yıldız ismi Jorge Carrascal'ın peşine düştü.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Beşiktaş, ‘yaratıcı orta saha’ sorununu çözmek için harekete geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın, bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen ve taraftarla da arası bozulan Adem Ljajic’in takıman gönderilmesini istiyor. Deneyimli teknik adam, Sırp yıldızın yerine maliyeti daha düşük ve enerjik bir ismin kadroya dahil edilmesini isterken, bu doğrultuda arayışlara başlayan siyah-beyazlılar, aradığı ismi Arjantin’de buldu.

Kartal, Arjantin’in dev takımı River Plate’te oynayan Kolombiyalı yıldız Jorge Carrascal’ın peşine düştü. Siyah-beyazlıların, Kolombiya Milli Takımı’nın alt yaş gruplarında başarıyla forma giyen Carrascal için nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

Sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Kolombiyalı futbolcu River Plate öncesi Karpaty Lviv takımında görev almıştı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.