haberkartali.net

Yeni 10 numara Gaitan

03 Ocak 2020 - 9:56
Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın gündeminde bonservisi elinde bulunan Nico Gaitan yer alıyor.

Beşiktaş, tecrübeli hoca Abdullah Avcı’nın görüşleri doğrultusunda Ocak ayı itibarıyla serbest kalan 31 yaşındaki Arjantinli yıldız Nico Gaitan’ı gündemine aldı.

Adem Ljajic ve Diaby’nin beklentileri karşılayamaması nedeniyle 10 numara transferi yapmayı planlayan Beşiktaş’ta Benfica ve Atletico Madrid’deki döneminde önemli işlere imza atan Nico Gaitan gündeme geldi.

Avcı özellikle istiyor

Sabah’ın haberine göre son olarak ABD’de Chicago Fire formasını giyen ve Ocak ayı itibarıyla serbest kalan Arjantinli yıldızı teknik direktör Abdullah Avcı’nın özellikle istediği belirtildi.

Kanatlarda da forma giyen 31 yaşındaki futbolcunun çok yönlülüğü tecrübeli hocanın tercihinde etken oldu. Beşiktaş, bütçe sorununu aşabilmesi halinde oyuncu ile temasa geçecek. Gaitan, geçtiğimiz sezon Chicago ile 28 maça çıktı ve 4 gol, 11 asiste imza attı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.