haberkartali.net

Yeni hoca adayları belli oldu

24 Ocak 2020 - 19:53
Beşiktaş Yönetimi Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını tamamen ayırdı. Tesislerde gerçekleşen zirve sonrası ayrılık kararı çıktı. Siyah-beyazlı kulüp ayrılığı resmen açıklarken yeni hocanın kim olacağı merak konusu oldu.

Beşiktaş Yönetimi Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını tamamen ayırdı. Tesislere giderek siyah – beyazlı teknik adamla bir araya gelen Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı ile önce ayrılık konusunda el sıkıştı. Tazminat konusunda ortak bir rakamda anlaşamayan Ahmet Nur Çebi ve Abdullah Avçı, toplantıya bir süre ara verdi.

Atiba ve Burak Yılmaz çağrıldı

Ahmet Nur Çebi bu vesileyle takım kaptanları Atiba ve Burak Yılmaz ile takımın sorunları hakkında konuştu. Çebi daha sonra Abdullah Avcı ile yeniden bir araya geldi. Taraftar tazminat konusunda ortak bir noktada buluşunca, ayrılık resmiyet kazandı. Siyah-Beyazlı kulüp sitesinden yolların ayrılığını duyurdu.

En büyük aday Sergen Yalçın

Avcı’nın ayrılığı sonrası kimin Beşiktaş’ın başına geçeceği merak konusu oldu. Beşiktaş’ta boşalan teknik direktörülük koltuğu için en büyük aday Sergen Yalçın. Yalçın kısa süre önce Yeni Malatyaspor ile yollarını ayırdı. Yönetimin Yalçın ile temasa geçmesi bekleniyor.

Diğer bir aday ise Tayfun Korkut oldu. Kartal’ın diğer teknik direktör adayları ise; Lucescu ile Samet Aybaba.

Bunun yanı sıra Beşiktaş’ın Göztepe ile karşılaşacağı Süper Lig maçında kulübede antrenör Gökhan Keskin yer alacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.