haberkartali.net

Zaza onaylarsa transfer gerçekleşecek

01 Ocak 2020 - 18:49
Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, son olarak İtalya Ligi ekiplerinden Torino'da forma giyen Simone Zaza'ya talip oldu.

Burak Yılmaz’ın yokluğunda takımın gol yükünü çekebilecek, yıldız golcüye alternatif olabilecek bir forvet arayan Beşiktaş’ın Simeone Zaza ile ilgilendiği ortaya çıktı. Torino ile anlaşmaya varan siyah beyazlılar, Zaza’nın cevabını beklemeye geçti.

Zaza Türkiye’ye sıcak bakmıyor

Kariyerinde daha önce Juventus, Valencia, West Ham gibi takımlarda top koşturan, son olarak Torino’da 19 maçta 6 gol atan Zaza’nın Serie A ekibinden ayrılacağı öğrenilirken, İtalyan futbolcuya Sevilla, Sampdoria, Lecce, Cagliari’nin haricinde Beşiktaş’ın da talip olduğu, fakat tecrübeli oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığı belirtildi. Daha önce Galatasaray’dan da resmi teklif almasına karşın, kiralık olarak Valencia’ya gitmeyi tercih eden Zaza’nın ilk tercihinin ülkesinde kalmaktan yana olduğu kaydedilirken, milli forvetin ikinci tercihini ise La Liga’dan yana kullanacağı anlaşıldı.

Daha önce Adem Ljajic’i Torino’dan alan Beşiktaş’ın İtalyan yöneticilerle sıkı ilişki içerisinde oldukları bilinirken, işlerin Zaza’nın ikna olmasına kaldığı bildirildi.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.